I år ska vi fira

Igår vaknade jag till sol, men idag är det lite mer monligt och kallt ute. Ska ut och klippa gräset när jag jag skrivit det här. Elin är så trött efter inte kunnat sova igår natt så idag har hon inte vaknat ännu fast kl är snart 11. Hon fick ju droppet i måndags och går på kortison. Underbart att sjukdomen får ta den här tiden och hon får vara hemma i lugn och ro. Det är hennes önskan och jag tycker det känns så bra.
Jag är så glad att livet och skola går att kombinera och att det blir lagom. Det har varit tufft i perioder men det har ordnat till sig tillslut. Nu har vi också fått veta att det blir betyg i alla ämnen och att hon kan söka direkt till utbildningen som hon vill gå. Lycka och lättnad för oss.
Förra året den här tiden så var Elin så sjuk, det känns i kroppen. Då visste ingen var det var. Men i år ska vi fira istället. Har en massa trevliga överraskningar för ungarna närmsta tiden. Förra året på bloggen den här dagen kunde man läsa detta här I slutet av veckan är det ett år med leukemi och då börjar festligheterna kan jag säga 🙂 sedan håller vi på ett tag och massor av kul bokat innan Elins behandling blir jobbigare i juli.  
Men idag är det dags för gräsklippning, så upp och hoppa.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”I år ska vi fira”

  1. Så härligt att få fira! Du är en riktig glädje- och inspirationskälla.
    Jag undrar vilken bloggportal (eller vad man nu kallar det) 😉 Om du använder? Eftersom att det är en .se adress kanske det inte är blogspot? Jag skulle gärna vilja blogga på en .se adress.

    Ha en fortsatt fin dag <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *