Skaffa höns och vänta på kycklingar

 
Att skaffa höns är en av de bästa besluten vi gjort. Jag tycker så mycket om att ha djur här på vår gård. Nu väntar vi på kycklingar också, jag hoppas att det blir kycklingar men jag har inte lyst äggen. 
 
 
 
Det har gått bra att ha dem ute på dagarna, ingen räv eller rovfågel har tagit någon höna och nu om en månad har vi haft dem i två år. De får bara vara ute om jag är hemma om dagarna och de älskar det. 
 
 
Jag har ett speciellt läte som jag lockar dem med , då kommer de och springer så roligt. 
 
Här har jag suttit och druckit kaffe idag…
 
 
 
 
 
 
Nu har jag fixat i hönshuset så att hönorna har var sin bur där de kan få sina kycklingar. Så till helgen kanske det blir tillökning i hönshuset.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Skaffa höns och vänta på kycklingar”

  1. Vilken idyll så himla vackert…..där hade jag lätt kunnat sitta o dricka kaffe OM det inte varit för de lösa fåglarna hehe har liksom fågelfobi….du tar väldigt fina foton 🙂 ha en bra dag!

  2. Så fina bilder! Jag har helt nyligen flyttat till fritidshus och min dröm är att också ha höns och helst lite andra djur. Nästa sommar kanske… Tills vidare följer jag dig och håller en tumme för kycklingar!

  3. Vilka härliga bilder och så fin miljö. Det var hönsen som fick mig att titta en extra gång. Jag har gått och velat hela våren om jag skall skaffa några hönor eller inte. Skulle i så fall prova med två-tre stycken. Bor på landet men usch vad jag är velig. Har en liten hund som inte skulle bry sig och tre katter. Men det borde borde väl gå bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *