Har hunnit massor

 
Så himla härligt, jag har jobbat undan massor av jobb som jag legat efter med. Nu ska jag bara att rensa hårddiskar med bilder och organsiera lite mer ordning i mappar osv. Det är sånt jag inte gjort på ett år, men nu är jag på G. Måste byta min stationära dator framöver också. 
 
 
 
 
Bord Blackballoon, Matta Carpetvista, soffa Ikea
 
Annars har det varit en lugn hemmadag, inte gjort mer än vad jag behöver och min kropp behöver det. Vissa dagar full fart och vissa dagar lite lugnare. Jag tycker nästan alltid att jobba vid datorn är att lata sig, så är det ju inte men men min hjärna tänker ofta så. 
 
Nu ska jag fixa klart och sedan hoppa i duschen. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Har hunnit massor”

  1. Skönt med sådana dager. Rensa och ordna är så bra för själen. vad fint och ljust det är i rummet och mattan är superfin. ha det bra i helgen. Kram Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *