Snart på väg hem till oss

 
Nu är han snart på väg hem, mina kära man till oss. Tre veckor har vi varit själva och han varit långt bort i världen i ett land och jobbat som kanske inte är det allra bästa, men det har gått bra för honom. Jag har inga bekymmer med att vara själv. Eftersom jag är här hemma om dagarna så behöver jag inte stressa en massa, det funkar bra tycker jag. Jag saknar däremot det här vanliga pratet om allt, närhet och att vi är två som delar på allt som behöver göras. Sedan gör han ofta vardagen till fest med sin goda matlagning och vi har roligt tillsammans och strävar lite åt samma håll med att göra fint här hemma osv. Jag är lika mycket ensamvarg som social. När han är borta i perioder då stänger jag liksom av och gör allt som jag vill göra och mår bra av, då går jag ju inte och tänker att livet är trist bara för inte han är hemma. 
 
Det här har varit hans första resa på ett år sedan Elin blev sjuk och det var värdefullt för honom att få åka iväg nu och känna att han ge jobbet den här tiden. Jag får kickar i mitt jobb som bloggare och får sälja reportage fast jag varit hemma, han behöver det också. Så glad att allt funkat och nu ska han vara hemma ett tag innan det är dags för en ny vecka borta. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Snart på väg hem till oss”

  1. Härligt när de kommer hem fastän det går bra när de är borta😉 Min man har alltid rest i sina jobb så vi är rätt vana. När vår yngsta dotter var liten undrade hon en dag när vi satt och åt middag i vilket land pappa äter ikväll😂😅 den kvällen råkade han bara vara med älgjaktlaget i grannbyn☺️ Men hon var så van att han skulle resa så hon trodde att han var utomlands. Men han är en fin man och pappa och 100% närvarande när han är hemma. Det är inte alltid kvantiteten utan kvalitet som gör en till en bra pappa😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *