Hairtalk extensions på Elin

 
Tänk att nu är det bara två veckor kvar till sommarlovet och innan det ska hända massor av roligt för oss… för nu har Elin inte ont längre och det är lite över två veckor till sista högdosen så nu får vi förhoppningsvis några bra veckor.  Det är nämligen så att Hairtalk exenstions ägare i Sverige vill hjälpa Elin med hår till skolavslutningen. Hon blev så gripen av hennes historia. Elin ska också vara delaktig i en del material som ska fotas och berätta sin historia m.m I framtiden finns även planer att utveckla detta arbete med att hjälpa ungdomar som tappat håret och starta en fond som man kan söka. Så om lite över en vecka åker vi först till Båstad och umgås med en av Elins närmsta vänner och hennes mamma och sedan åker vi över en natt och bor i Helsingborg så ska det sättas Hairtalk på Elin, man kan göra det med en viss teknik fast håret inte är så långt. Ni anar så lycklig hon är och tårar som har fallit när de skrev till Elin att de vill göra detta för oss. Peruken känns väl ok, men hon saknar ett naturligt hår, hon saknar sitt hår och detta kommer sitta till juli /aug tills hon får behandling i sommar och ett dropp som hon tappar sitt eget hår en sista gång igen.
 
I allt elände så finns det ändå så mycket kärlek. Så tacksam för alla som vill hjälpa och stöttar. Jag sätter fokus på det som är bra ikväll. 
 
Kram Lotta
 
………………………
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Hairtalk extensions på Elin”

 1. Ååååå…nu tjuter jag igen…
  Fast den här gången är det glada tårar…
  Tänk vilken grej!! Å vad fint av dem!
  Hoppas ni får en urmysig resa också.

  Å ja tänk om 3 år är det Elin som står där med fladdrande hår på sin bal….;)
  Kraaaaam du fina!

 2. Måste bara få säga att hon ju är ursnygg i jättekort hår, du visade några bilder för en tid sedan. Men jag förstår att en ung tjej gärna har längre!

  1. Hon tycker inte om det, och håret är inte så bra kvalite ännu. Hon känner sig som en pojke tyvärr och vill vara den hon var innan leukemi. Men jag tycker också hon är fin i det med. Kram Lotta

 3. Underbart att Hairtalk förgyller livet för er,härligt för Elin att få bli ompysslad lite extra det behöver hon. Hoppas hon får en underbar dag och att håret blir precis så fint som hon vill ha det. Massa varma kramar till er alla / Monica

 4. När man läser om Elin i din blogg med allt hon får gå igenom rinner tårarna men den här gången är det glädjetårar. Hoppas att hon blir nöjd med håret, men jag tycker hon är snygg i det korta håret ser ungdomligt och tufft ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *