Bli finvecka

 
Öppnade dörren ut till altanen och solen lyser idag, så härligt. Ska ta min andra kopp kaffe och njuta av den. Öppna till hönsen och dammsuga min mans bil som jag skitat ner med växter och jord i tre veckor. Vi har såklart bilarna ihop, men jag har min lilla som min egen och min man har en genom jobbet. 
 
 
 
Badrumsbänk här, spegel Åsas rammaerki Åsbo, matta här, lampor nedlagd butik
 
Nästa vecka är det dags att ta hand om sig själv lite mer, på måndag ska åka och sätta om mitt hår. Det har växt en hel del så nu är det dags att flytta upp mina extenssion. Sedan ska både jag och Elin fixa naglarna och ögonbryn och Elin ska åka och få sitt hår. Så nu efter att grävt rabatt och varit mycket ute så är det några veckor med att mer ta hand om kroppen på ett annat sätt. Jag tycker det är en härlig kombination. Att ena veckan skita ner sig och ena veckan få bli fin. Jag behöver båda. 
  
Så nu satsar vi på att bli  finvecka och så kommer mannen hem, imorgon blir det en härlig överraskningsutflykt som vi skulle haft förra veckan men då Elin för dålig.  Hoppas du får en härlig och skön helg. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bli finvecka”

 1. Hej Lotta!
  Vilken fin klänning💙 Jag hittar den inte på länken, vet du vilket märke den kommer från?
  Tack på förhand!
  Susanne

 2. God Kväll Lotta!
  Ikväll ska jag möta mitt 5:e barnbarn som föddes i onsdags!Känns lite pirrigt men underbart ,såklart!
  Imorgon kyrkan på fm och på em ska jag och min man sköta kiosken vid fotbollsplanen en stund!!Nytt för oss,då det är fotbollsföräldrarna som brukar göra det!Men sonen o hans fru är upptagna med annat!!

  En riktigt skön helg till er också!!
  Kram från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *