Det gör så ont

 
Det finns dagar när Elin fick lukemi och när hon var som sjukast som jag kunde åka förbi min barndsomskyrka och se bilder framför mig att hon min älskade dotter skulle begravas där och gå bort från oss. De har inte varit många, det var bara sekunder, men tankarna har ändå dykt upp. Ju bättre Elin blivit så har den tanken bleknat, jag tänker aldrig död längre. I början begravde även flera andra familjer sina döttrar som vi träffat på avdelningen och jag tänkte även på dem och det gör jag fortfarande ofta. Det är fruktansvärda tankar och dagar som man inte ska behöva varken känna eller uppleva, men för oss har det varit så nära. 
 
Idag dog ytterligare en ängel, en älskad mamma och nära anhörig till min familj som också på väldigt kort tid drabbas av cancer. I denna vackra kyrka min hemkyrka kommer det bli begravning. Om jag är lite låg då och då så är det bara för mitt hjärta gråter. Vi tar en dag i taget, Elin mår bättre men det gör lite ont…..
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Det gör så ont”

  1. ❤ .kram till dig och din familj.beundrar er.ni är så starka..och en bamsekram till dig ELin..du fixar det här..❤

  2. Har följt din blogg några år och sista året med Elins sjukdom har gett mig blandade känslor. Min man fick cancerbesked förra våren och i juni fick vi veta att det inte fanns nått att göra. I oktober lämnade han oss. Vi valde att försöka hitta de fina stunderna i vardagen. Att läsa om er "resa" har gett mig både igenkänning likväl som glädje för er skull att det kommer få en annan utgång än vår. Relationer är det som betyder mest och jag är säker på att du kan använda er egen upplevelse klokt för att finnas för de nära som nu drabbats. Och på nått sätt går det att blanda känslor, sorg över någon nära med glädje över Elins tillfrisknande och vardagens små glädjeämnen. Det finns ingen motsatta i det. Tack för allt du delar på din blogg/Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *