Ikväll blir det tjejträff…

 
Idag kommer det bli en mysig dag för idag kommer mina bloggtjejer som jag kallar dem. Jag har beställt lite mat till oss som jag ska åka och hämta förmiddagen annars ska jag bara plocka ordning lite här. Ska bli härligt med lite gäster och så måste livet gå vidare. Båda mina barn är bättre från sina virus så det verkar som det vänt nu. 
 
Nästa vecka ska jag börja fixa min nya rabatt och inköp och planering av växter. Först ska jag göra fint i själva grusdelen (har beställt ett lastbil som kommer med gårdsgrus) och hitta någon liten möbel att ha där. Finns så mycket att pyssla med fast man är hemma med Elin och nu ska vi fixa klart det sista med skolan också. Så här fint är det varje kväll när solen går ner i vårt uterum.
 
Ha en bra lördag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ikväll blir det tjejträff…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *