Vi är på gång med växthuset

 
Har en himla skön dag med min familj. Vi ska snart börja med växthuset. Fönstren är klara, jättefina höga fönster med spröjs har vi köpt hos Folkessons snickerier, en barndomsvän till mig och en dörr ska kanske byggas av dessa fönster eller köpas och vi har beställt material så vi kan börja med golvet. Har redan tegel som jag köpt av min granne. Han är så taggad min man så det är kul och att ha något att pyssla med. 
 
 
Jag hoppas vi får en varm påsk så vi kan sätta igång för då får vi lite mer tid. Inne i huset har vi inte så mycket så göra just nu. Nu är det mest upplevelser, resor och växthuset som vi ska lägga tid på.
 
Idag har våran lilla kanin dött också, hon blev minst 10 år gammal och det var egentligen inte vår från början, men lite sorgligt när djuren dör. Inga mer kaniner i framtiden för oss nu när vi har vår katt. 
 
Ha en bra kväll!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vi är på gång med växthuset”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *