Påskpynta

 
Det är dags att pynta lite påsk, har några fina påsksaker jag ska plocka fram. Mest av allt älskar jag blommor, försöker ha blommor på bordet varje vecka från blomsteraffären. Påskpyntar ni någonting? För oss blir det en lugn påsk, Elin får vincristindropp på måndag som hon brukar bli dålig och får ont av och så kortison som också brukar ge smärtor när det går ut ur kroppen. Vi brukar fira påsk med våra släktingar. Både min mans föräldrar och mina föräldrar gillar högtider och traditioner så till påsk brukar vi dela på oss. Vi får se hur det blir i år.
 
Nej nu ska jag fixa mig lite och äta middag. Ha en fin,fin kväll.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Påskpynta”

 1. Vi påskpyntar också här hemma! Brukar ta in björkris som jag hänger mina söta, färgglada ägg i och så sår vi lite gräs som vi sätter kycklingar i. Men inga fjädrar, inga gardinbyten eller större förändringar som de äldre i släkten gör 🙂

  Lycka till till Elin på måndag! Ska själv få dropp snart faktiskt fast det är smärtfritt och utan biverkningar.. Tänk om det vore lika lätt för henne! Kram!!

 2. Det kan bli lite påskris med lite ägg, kycklingar o fjärdar i. Förstås också påskliljor.
  Porslinhönor på trappen.
  Hoppas att Elin inte mår så dåligt denna gång, så både hon och ni andra kan njuta av en skön helg!

 3. Jag gör inte så mycket, men har köpt lite saker som jag ska fota mina små hamstrar med, så lägger säkert upp något litet. Va fint! 😀

 4. Fint med blommor, nu vill man ha lite mer av dem och göra vårfint! Tar fram några påsksaker men inga mängder, de vackraste bara.
  Hoppas så att Elins cytostatikabehandling går så bra som möjligt och måtte hon slippa smärtor, så grymt det är. Och ni är otroliga men inget annat val finns än att kämpa. Hoppas ni har bra dagar nu och att påsken också blir fin för er. Önskar Elin all hälsa och att hon får många nya fina friska starka celler som bara kastar ut alla elaka inkräktare.

 5. Hej Lotta!
  Efter att vår påskgardin varit "borta" (hade kommit in i andra gardiner) i flera år När den nu kommit tillrätta så hängde vi upp den redan för två veckor se´n haha…..
  Stora ägg,ris med fjädrar,en del tuppar och vackra blommor är vårt sätt att påskpynta!!Påsken känns inte så "krävande" med strikta traditioner som julen!Och se´n är ju våren i antågande-även om det ibland kan komma lite snö!
  Tänker på er och önskar er en Lugn Fin Påsk!
  kRAM FRÅN lENA

 6. Ja, jag Påskpysslar alltid, vill få in lite av våren i förväg, fast de är kallt ute!! Brukar så lite gräs och sätta små påskkycklingar där i, det gillar mina små barnbarn. Alltid mycket blommor o ris. I år har jag tovat en höna, det var jättekul, hon får väl sitta bland kycklingarna :)Hoppas Elins behandlingar går bra o att hon slipper å så ont!! Kram på er o ha det så bra ni kan 🙂 ;

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *