Träningsredskap

 
Nu har jag kommit igång med min träning ordentligt igen och kosten, det är så skönt. Har tex. rört mig 4 dagar i  rad nu och ska ut till vår skola för ett pass idag med. Har fått testa lite nya träningsredskap också i samarbete med Fyndiq. Det blir lite roligare då om man har lite redskap.  En kettelbell som du hittar här och step up bräda här . Dessa två använder jag mycket och så mina hantlar. 
 
Vi kör x-fit i byn på söndagar och nu i vår ska jag ibland vara med på tisdagar också när det passar. Det är superkul! Det är stationsövningar ca 6 st med lätta medel och där man använder mest kroppen men också en del redskap. Trodde aldrig jag skulle kunna säga att jag tycker det är kul, men nu gör jag det. 
 
Min man brukar inte kommentera min kropp det har han aldrig gjort, men häromdagen sa han att jag fått en snygg rumpa 🙂 Var tvungen att gå till spegeln och kolla..hi.hi Varje morgon kommer han in och kramar mig hej då innan han åker till jobbet och säger fina saker. Han är duktig på att säga de där orden istället, jag älskar dig som betyder allt, inte hur man ser ut. Han har den där kroppen som smal och det spelar ingen roll vad han äter. Han får ofta höra -äter du verkligen ordentligt, inte alltid så roligt det heller. Jag har en kropp som inte tål kolhydrater och socker, då blir det en drog för mig och jag fick höra förr..ska du ha barn. 
 

 
Jag känner mig framförallt starkare, piggare och snyggare när jag får träna. Nu längtar jag efter att röra mig igen. Har tagit en bild på mig precis efter jul, så tänkte jag ta en bild i maj typ och se om jag kommit dit jag vill. Det hände en hel del med kroppen när Elin var som sjukast så nu ska jag tillbaka där jag var innan och gärna starkare. Nu när jag inte kan åka iväg och jobba om dagarna så får träningen bli som ett jobb för mig. Något att jobba med under tiden Elin har skola hemma och jag behöver lite utmaningar. 
 
Träning om våren blir som jag önskar så kör jag:
X-fit stationsövningar en eller två dagar i veckan för hela kroppen i byn
En promenad, gärna två
Springer ca 5 km eller tränar i vår skola på crossfit och lite övningar
30 st sit ups de dagar jag inte är på x-fit
 
Maten : 
Fasta till lunch, bara kaffe med en skvätt grädde på morgonen annars får jag huvudvärk
Lunch lchf
Middag lch
Fika om jag blir bjuden
En mörk chokladbit om jag vill unna mig något eller en skopa glass (älskar glass)
Nötter 0.5 dl om dagen 
Om jag är bortbjuden så äter jag den maten som bjuds.
Om jag är sugen så äter jag ofta ost, avocado, nötter 
 
Japp då är det bara att byta till träningskläderna då. Jag måste alltid ha träningskläder för jag svettas mängder, kan inte ens promenera utan behöva ta en dusch .
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 
Samarbete Fyndiq

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Träningsredskap”

 1. Jag lyckades ta mig ur mitt sockerberoende för snart 3 år sedan, men nu har jag trillat dit igen. Det är helt klart min drog också – socker och kolhydrater. Jag måste ta mig ur det igen, men det är sååå svårt 🙁

 2. Härligt Lotta ! Träning ska vara enkelt och roligt 🙂 jag kör hantlar som kettelbel , det funkar det med stepbräda kanske vore bra att ha , den kan man köra under sängen när den vilar:)) jag gör som du varierar löpning PW och styrka väldigt enkla grejer men jag kan ställa mig var som helst och gör benlyft tänja hoppa med mera …. All rörelsemönster får gjort är ett + sen gillar jag att städa he he … Det är träning. Om något och fint blir det ! Trevlig helg <3

 3. Ber om ursäkt för stavningen , min iPad stavar åt mig tydligen :))) har en fråga ! Hur många lyft du gör med kettelbel ? Den du har väger ju en del ??? Kram

 4. Hej Bästa Lotta!
  Jag följer din blogg dagligen men har aldrig gjort nåt inlägg.Men bloggen är Underbar på alla sätt.
  Imponerande hur du lyckats gå ner i vikt och blivit så jättefin.Min fråga är blev du även dålig av socker?Visst är man överviktig är man ju aldrig pigg men så tänker jag alla överviktiga kan ju heller inte må dåligt för vi är ju många.
  Jag kämpar o kämpar och tycker att jag även får ont i lederna av socker trött och allmänt grinig.
  Jag vore så tacksam för ett svar hur du upplevt skillnaden när du gått ifrån socker
  Kram o trevlig helg!

 5. Hej jag bara älskar din blogg, det är med glädje man läser dina inlägg, men ibland med tårar. Fundera på och starta mitt liv med LCHF och ditt upplägg verkar ju faktiskt ok då jag inte är någon frukostmänniska.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *