Morristapet

God morgon från landet, det var önskemål på fler bilder från hallen och lite mer närbilder på tapeten Morris Seaweed silver. Jag har bara tapetserat ett hörn av hallen , fullt tillräckligt för mig… skulle tycka att det blev för mycket annars, men så här är den såååå vacker. Så nöjd med tapeten.
Idag lyser solen igen ☀️☀️, så himla härligt!! Vi har en del ärenden idag och så ska Elin bli klar med en bilduppgift. Hoppas du får en skön dag! ska hämta en ny jacka också, skulle beställa tröjor men det blev en jacka istället 🙂
Nu längtar jag så mycket efter våra resor. Visst vi har det jättebra här hemma fast Elin behandlas för leukemi, men tiden tillsammans är så underbar. Att kunna göra saker ihop nu när hon är mycket piggare. Vi ska försöka få upp Elin att åka barnbacken en gång. I vilket fall ska det bli så härligt att bara få vara i den miljön. Den här gången ska vi bo på Skilodge. Så ingen mat ska vi laga själva heller, första gången vi bor så. Förra året blev det ingen sommar eller vintersemester för oss och nu känns det fantastiskt att vi kan åka iväg alla fyra.
Ha en fin dag!
💗💗
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Morristapet”

 1. Alltså sååå himla fint i er hall!
  Vi har ju precis kört igång projektet med trapphuset och den gamla lilla hallen.
  Jobbigt just nu, men det blir ju fint sen 🙂 Å just nu är vi i gips, spackla, slip-stadiet… Det jag gillar minst om man säger så;-)

  Å så härligt att ni kan åka iväg tillsammans! Förstår att ni längtar <3
  Ha de gott!
  Kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *