Lunch och ont i armen

 
 
Vi hade bokat en lunch med farmor idag, men Elins högra arm slutade fungera och naglarna trycktes in i handen så vi fick bända upp dem en i taget. Samma hände igår. Jag ringde sjukhuset och de sa vi fick komma in om det fortsatte på eftermiddagen, men det försvann efter några timmar. 
 
Man blir ju lite rädd när sådana saker händer, det är ju inte normalt men med Elins kropp händer så mycket så man börjar bli van. Så här det i en behandling när man får cellgifter, massor olika biverkningar som man inte förstår sig på men får bara ta dem en i taget.
 
Vi åkte och mötte farmor tillslut och åt lunch på stan och handlade lite grejer, men händer det där med armen igen så åker vi direkt nästa gång. Det kan ha med nerverna att göra, man även en propp kan ju sätta sig så känslan i armen försvinner. Det är skitsvårt att veta och man får ju inte komma in om de inte misstänker att det är farligt, så bara vänta och se. 
 
 
Idag bjöd snälla farmor på lunch, jag valde vegetarisk med hallioumi. Supergott var det. 
 
Nej nu ska vi lata oss. Sitter i köket med mannen och dricker kaffe. Här blir det en lugn och skön myskväll och så hoppas vi Elin slipper sjukhuset och armen håller sig bra. Philip är och åker slalom med en kompis så han får en rolig kväll han med. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lunch och ont i armen”

  1. Hej! Var åt ni denna goda lunch? Såg väldigt gott ut. Bor i närheten så jag kanske skulle kunna prova 🙂

    Eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *