Handla mat och beställt virke

 
Godmorgon bloggisar, idag hoppas jag att Elin inte har ont och kan följa med och handla lite mat och fixa några ärenden. På torsdagar har vi ingen lärare som kommer , men det brukar vara en del skola för henne ändå, men vi kan göra det när det passar oss. Elin har inte haft så ont än av vincristinet,  jag hoppas verkligen hon slipper det. Hon brukar inte få slippa men blodvärderna är rätt höga så det kanske hjälper till. 
 
Min man är hemma idag också, så nu har vi påskledigt länge. Så himla skönt! Igår fick jag en sådan där dag när jag laddade energi och kom ifatt så idag känner jag mig mycket piggare i kroppen igen och glad. 
 
 
Ett av citrontäden som vi köpte på Ikea får bo här inne så länge, de andra får flytta ut på vinterförvaringen. I påsk sätter vi igång med växthuset, idag plockar de ihop virket på brädgården och de andra citronträden ska ut i växthuset sedan. Vill sätta igång, men allt tar ju lite tid. Vi ska hämta fönstren någon dag också, de är så fina. 
 
Nej nu ska jag fixa iordning mig lite och ta mitt morgonkaffe och umgås med Philip. Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Handla mat och beställt virke”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *