Blommor, handlat mat och så lite Sharpman

 
Idag väckte jag Elin ganska tidigt för att se om hon ville åka och handla med mig. Det ville hon och hade inte ont. Så jag tog alla små ärenden först som apotek, posten m.m så kunde Elin vänta i bilen. Så följde hon bara med in i mataffären. Den lilla stunden var tillräckligt för henne för man ser på hennes ögon att hon blir trött.
 
 
Men sedan hade min mamma berättat om en blomsteraffär i Motala som hon varit i som var så bra och då ville Elin ta en tur dit. Å det var jag glad för för, Blomterglädje i Motala var toppen. Ska ta med kameran nästa gång. Jag köpte nya krukor som jag letat efter till framsidan och så lite uteblommor. Fanns så mycket att välja på och så ett fikaställe, dit kommer jag absolut åka igen. 
 
 
 
Sedan blev det också en liten snabbis till Sharpman för att kolla in vårens nya kläder och fota några bilder. De hade massor snyggt i rosa färger och marint. Precis mina färger. 
 
 
 
 
Älskar de där Gantskorna , alla fina. Finns både till herr och dam. De där höga till vänster är väl hur fina som helst. 
 
 
 
I helgen har Sharpman påsköppet , du hittar deras hemsida och tider HÄR 
 
 
 
Jag har också hunnit med en promenad med min bästa vän och hade mina sköna skor på fötterna. Ska egentligen inte promenera med dem men jag hade inte hunnit byta. Tycker de är för fina för att skita ner 🙂
 
 
Skor här 
 
 
Vänster kruka Blomsterglädje Fredberga ( har ej hemsida) 
 
 
Å nu sitter jag här och skriver och berättar om min dag för er och killarna står i köket och lagar taco. Vi ska äta och så ska jag och mannen hoppa i spabadet. Har gjort fint vid entren men det får jag visa mer imorgon,
 
Har också fyllt på med ett av mina favoritschampoo och balsam här 
 
 
 
 
Imorgon ska jag bara vara hemma och tänker inte åka en meter. Då ska jag dra ris och ta hand om ved. Vi har tagit ner ett stort träd för att kunna se vårt lilla växthus och hönshus bättre. Det ska bli fönster där med lyse och jag ska plantera lite körsbärsträd istället och syren.
 
Godkväll från en rörig Lotta och som ändå haft en bra dag! Hoppas du haft det toppen. 
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Blommor, handlat mat och så lite Sharpman”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *