Vi får se vad läkarna säger

 
Smycken här och här
 
Godmorgon vänner, idag blir det spännande och se vad läkarna säger om mitt öga. Jag har fortfarande inget fått veta, om det blir operation eller inte. 
 
Inatt har jag kunnat sova i alla fall men haft lite ondare i ögat, nu känns det rätt ok ändå. Vi får se vad som händer.   Hoppas du får en bra dag. Själv ska jag passa på att städa lite på datorn när jag ändå sitter still.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vi får se vad läkarna säger”

 1. Hej vännen!
  åååå vad jag lider med dig…fyyy så tråkigt!
  Jag hoppas allt går bra och att du får komma hem snart.
  Du är ju så go o gla du gumman…fast du har ont (lite i alla fall)
  o måste vara liiiite rädd så som man blir då det händer något med ögonen…
  Er familj får ju liksom vara tillräckligt på sjukhus tycker man…
  Stor kram
  Katarina

 2. Usch.. kan nog nästan förstå lite grann iaf hur du har det. Min dotter rev mig i ögat för drygt 1 år sedan, och hon hade lyckats rispa hål i hornhinnan… Fy 17 vad det gjorde ont! Det gick ju inte att titta, inte att blunda… för oavsett så rann ögat och saltet i tårarna retade nå hemskt på ögat… Hua!

  Kraam Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *