Hål i hornhinnan

 
Igår var jag ute och krattade grus och hade oturen att få i en trästicka som kom i världens fart rakt in i vänstra ögat. Jag hade ont hela dagen och när jag vaknade så kändes det inte så bra. Ringde sjukhuset och fick komma till ögon.
 
Tyvärr visade sig att hornhinnan har fått ett pyttelitet hål. Det är stor risk för infektioner så jag ligger inlagd och får ta droppar i ögat en gång i timman och även i armen. Det gör inte så ont men det är lite suddigt och som ett tryck i ögat, jag kan vara uppe och gå osv. 
 
 
Fick göra akut röntgen för att se så inget fastnat eller kommit in i ögat. Har inte fått några svar ännu men kanske att jag måste sy ett stygn. Här blir man inte uppdaterad som på Elins avdelning utan allt tar sin tid och så har de inte lika mycket personal på helgerna så vi får se vad som händer. Har frågat om röntgen som skulle komma svar efter 20 min men ännu så vet jag inget och jag ska ju stanna så tids nog får jag veta. 
 
 
Nu ska jag vila ögonen lite och armen som fått en liten kanayl. Det går ingen nöd på mig ännu och det är bara ta en dag i taget, jag har ingen värk eller så. Bara otur. 
 
Jag är i alla fall glad att Elin varit borta med kompisar hela dagen idag, det ger mig så mycket glädje. Jag hoppas detta löser sig och jag slipper operation. Jag uppdaterar som vanligt så vi se imorgon, har fått in min dator nu och lite saker. 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Hål i hornhinnan”

  1. Ledsen att höra vad som hände med ditt öga, hoppas allt ordnar dig.
    jag beundrar dig verkligen som du håller på med allt och hinner blogga varje dag.
    Krya på dig!
    Hälsningar från en gammal tant i Arizona

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *