Planterat ut pumporna

 
Har planterat ut pumporna, fick bli i pallkrage den här gången. Jag vet de blir så stora men jag får sätta om dem på komposthögen senare om det inte skulle funka. 

 
 
Jordgubbarna som jag satte har tagit sig och nu växer det jordgubbar som snart är mogna. 
 
 
Idag är det ärenden för oss. Vi ska handla lite till växthuset, hämta lite paket och köpa delar till gräsklipparen som är trasig. Om jag inte följer med ska jag vara hemma och baka bullar.
 
Ha en fin lördag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Planterat ut pumporna”

 1. Älskar att plantera pumpor men detta året hinns det inte med.
  Har sett att du är nere i skåne en del och tänkte passa på att tipsa dig om min mammas loppis Mixen som ligger utanför Ängelholm (mot förslöv & Båstad)
  Hon har en stor loppis som är väldigt omtyckt och nu på sommarhalvåret säljer hon som vanligt egendrivna blommor och kryddor, odlade utan en massa kemikalier.
  titta gärna in på hennes facebook sida för att se mer och gilla sidan för att inte missa nyheter, kom gärna inom nästa gång du är nere.
  http://Www.facebook.se/mixen.loppis

 2. Mmm bullar måste jag med göra snart! Men ikväll ska jag nog göra en jordgubbstårta!
  Tack för fina och inspirerande bilder!

 3. Pumpor är roligt att odla, brukar så olika sorter. Jag har också sått sent i år, planterade ut mina i förrgår, passade på när det regnade. vi får se vad det blir det är alltid roligt att gå och titta hur dom växer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *