Jag är kvar på sjukhuset och så lite shopping på det

 
Har pratat med doktorn och de säger att röntgen ser bra ut. Man kan inget se att något fastnat i ögat tack och lov så nu får jag stanna med antibotika ett dygn till och sedan ska man undersöka om hålet i ögat går ihop av sig själv eller om man ska sy ett stygn.
 
Jag får i alla fall ut och gå idag bara jag sköter mina droppar i ögonen och kommer tillbaka när jag ska få antibotika. Så jag tog en tur till Trädgårdföreningen som ligger bredvid sjukhuset. Tog en glass och kaffe vid tornet. Så skönt!
 
 
 
 
 
Sedan gick jag runt och myste och tittade på allt vackert. Massor av folk ute som sitter och fikar och njuter i solen.
 
 
Jag har inte ont i ögat, det är lite dimmigt med synen men kanylen känns och är inte så skön. Men efter allt min dotter varit med om så detta ingenting. Jag berättade för Elin  och hon sa ”lilla mamma, du klarar det nog”. Japp det gör jag 🙂
 
 
Favoritbyxor här , blus här och väska här 
 
 
Ett par kortbyxor från HM blev det, hittar dem inte på nätet. 
 
 
 
På stan provade jag lite kläder, ska snart på lite resor. Denna söta linnet här och kortbyxor här köpte jag.
 
 
Några t-shirtar också som du hittar här och här.
 
 
Nu har jag fått antibiotika i armen och de har också hjälpt mig så jag kan hoppa i duschen. I eftermiddag får jag troligtvis lite besök eller så går jag långpromenad. Det här går toppen och ögat är inte irriterat eller rött så det känns som det går åt rätt håll. Vi får se vad som händer imorgon. 
 
Kram Lotta
 
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Jag är kvar på sjukhuset och så lite shopping på det”

  1. Superfin blus! Köpt på nätet eller i butiken i stan?

    Hoppas hålet på hornhinnan gått ihop och att du får komma hem imorgon! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *