Trädgårdsjobb

 
 
Tjohoo nu börjar det bli Lottaväder, inte så varmt 🙂 nu ska jag ut och klippa gräs, trimma och klippa buskar. Min man ringde igår till sjukhuset och sa så gulligt att han köpt en present till mig. Å tänkte jag, Vi hade ju bröllopsdag för några dagar sedan. Så berättade han att han köpt en häcksax 🙂 men å vad gullligt..hi,hi. Vi behöver en häcksax i och för sig så det var ju snällt.
 
Allt är ganska ok med oss, så jag utnyttjar tiden att vara i trädgården. Kalle fortsätter med orangeriet. Så lycklig att Elin inte har massor av smärtor idag, behöver inte ens panodil. Hon är däremot jättedarris och fått svamp i munnen men det är vanligt när man äter kortison och försvinner av en tablett. 
 
Så nu blir det trädgård en stund och så har jag skickat julreportage till Tyskland. Ha det bra!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Trädgårdsjobb”

 1. Hej du fina!
  Jag tänker så på er…
  Önskar att jag bodde nära nära så jag kunde komma o kramas. dricka kaffe eller bara dra med dig ut en sväng…
  Elin är så duktig och nu är det ju inte långt kvar…det värsta är gjort… samtidigt så förstår jag att det måste kännas 7 resor värre när man VET hur det kan bli… vi hoppas att det inte blir värre nu.
  Kraaaam Katarina

 2. Så bra det låter hopp om livet då känns bra att höra. Har en granne här på kolonin som har det tufft just nu med behandling av cellgift. tappat håret och fått en sväng av njursvikt(har bara en njure) Livet är inte lätt alltid.
  Så skönt att det går åt rätt håll hos er.
  Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *