Rörig Lotta och rörigt inlägg

Ibland skrattar jag åt mig själv, jag är så himla rörig. Sådär hejsan hoppsan som jag brukar kalla det. Tex. så publicerar jag ofta inlägg här på utan att kolla stavning, fort ska det gå. På morgonens inlägg skrev jag cytostatikagrogg istället för cytostatikadropp. Typiskt mig. Det hade varit bättre med grogg för Elin än det där andra jäkla rävgiftet som de säger 🙂
Å jag lägger saker överallt och hittar dem inte, åker till stan och ska handla utan plånbok osv. Har aldrig laddare till telefon. Men jag har ofta roligt, det händer mycket roligt omkring mig och jag bryr mig inte om jag inte är perfekt. Hejsan hoppsan passar mig bra, tur jag har min ordningsamma man som suckar på mig. Men sedan är han ganska slarvig också när det kommer till lägga verktyg omkring sig osv,
Vi har i alla fall handlat och fyllt kylskåpet. Älskar att ha mycket mat hemma när Elin är dålig. Då kan vi åtminstone äta gott. Så har vi kunnat luncha på Tannerfos slussar i Linköping, himla fint där.
Sedan har jag hämtat mitt nya pass, ser så sur ut men man fick inte le. Nu har man både nytt körkort och pass som gäller många år som jag känner mig nöjd med. Mitt gamla körkort såg inte ut som jag, jag fick tom. kommentarer om det.
Idag tänker jag inte gå ut, det är 32 grader här, fy så varmt. Jag håller mig inne och känner som katten. Vi dricker kaffe och drömmer jag och mannen om den där sommarstugan vid vattnet. Drömmarna och våra projekt håller oss igång och glada. Vi tycker om att skapa, planera och få saker gjorda. Elin har fått sitt dropp, nu väntar jobbiga dagar igen men det är bara att möta dem en i taget. Det känns bra ändå i allt det jobbiga och lite hejsan hoppsan underlättar. Doktorn idag var så glad, hon spred så mycket glädje till oss. ”Tänk så lite ni har kvar….det är fantastiskt”.
Jag frågade på sjukhuset om de hade någon mer i Elins ålder, innan har det bara varit hon och flickorna som dog. Elin har känt sig ensam. Inte så att vi vill att fler barn ska bli sjuka, men de flesta som har leukemi och hjärntumörer m.m är små mellan 3-5 år och goda chanser att överleva. Elin är ju nästan vuxen. Nu hade de en flicka till med leukemi i Elins ålder. Hon fick fundera på om hon ville lära känna henne, men Elin vill nog inte. Hon vågar inte lära känna någon mer som är sjuk, men om vi ses i korridoren så vet vi.
Nu ska jag tvätta mina vita fodral till sofforna, så här snygga blir de om de får ligga ute en vecka…hejsan hoppsan ingen orkade inte ta in dem 🙂 men det går ju tvätta…det är en värdslig sak sa Karlsson på taket 😉 Ha en bra kväll!
Kram Lotta
💗💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”Rörig Lotta och rörigt inlägg”

 1. Jag älskar när du skriver att det blir lite fel och rörigt Ibland! För sånt är ju livet. Jag skrattar och tycker ännu mer om din blogg.

  Ge dottern och hela familjen en kram mitt i sjukdomen.

  Men så har jag en önskan också, eller fråga…eller förslag på inlägg. Iallafall jag vet ju att du gillar att göra sittgrupp och att arrangera krukor och kuddar och plädar och det blir så fint och hemtrevligt. Hur tänker du när du sätter ihop saker ? Anledningen till att jag frågar är att jag vill ha ett fint hem men jag har ingen fallenhet för att inreda. Nästan hur jag än gör så ser det mer ut som om jag råkat tappa ett gäng kuddar i soffan. Eller råkat samla ihop ett udda gäng möbler…. Hur gör du ? Har du några tips ?

 2. Jösses, så härlig du är! Faktiskt så har jag ett par gånger minst haft tröja eller tunika på avigan, då jag kommit till jobbet!( eller bak o fram)
  Men det bjuder jag på. Livet kan väl få vara lite hipp som happ. Tack för att du delar med dej av din vardag!
  Ha det så bra ni kan nu, njut av varann!
  kram Lena i Blekinge

 3. Vad gör hejsanhoppsan o en klänning ut och inn. När ni håller på att kämpa. Kämpa för livet. Kämpa för att förgöra den värsta skit som finns!

  Hejsanhoppsan på er!!!

 4. Du är så där härligt knasig Lotta. Bryr dig inte så mycket och tar de som de kommer. Du har varit och är en stor förebild för mig. De har du varit länge.
  Många kramar till er alla!

 5. Godmorgon❤️ som vanligt både gråter och skrattar jag åt det du skriver, du är bara för härlig som bjuder så mycket på dej själv😍 Hoppas att Elin får må så bra som det bara går och att ni får möjlighet till många fina och roliga stunder mellan varven. Kram❤️

 6. Men Lotta….. jag brast ursäkta , ut i västra skrattanfall :)) vad har du på dig?? Är den verkligen skön? Jodå vi är fler som sätter på oss kläder ino ut jag tex har ofta plagg så. , råkar se det när jag går förbi spegeln och ser en stor tvättlapp glatt vifta på sidan:)) Jag älskar oxå välfylld kylskåp känns bra helt enkelt. Kram på dig Lotta 😍

 7. Blir det inte varmt med en bodysuit? Just nu när det är så varmt vill jag bara ha löst och luftigt på mig. Ingenting får spänna. Fin klänning du har!

 8. Haha, hög igenkänningsfaktor på det där med klänningen ut och in. Det gjorde jag när jag var gravid med Ida. Fast det var byxor jag hade ut och in. En annan pinsam grej var när jag skulle till öronläkaren med Ida och drack en smoothie innan. Utan att veta om det gick jag runt på Vrinnevisjukhuset med blåbär runt munnen….

 9. Ha ha ha, du är bara för underbar!!!
  Å den där historien du har på dig är ju bara lite iögonfallande om man säger så ;-))) Ha ha ha o det gäller att man inte håller på o kissa på sig då 😉
  Du är go du!
  Kram Anna

 10. Åh vad du är härlig, jag känner igen mej i dej, jag bjuder på mej själv roligt att kunna roa någon annan. Har själv varit ute på stan och handlat med klänningen på fel sida (säkert många som drog på munnen) en klänning som verkligen syntes att den var på avigsidan. Letar dagligen efter saker både hemma och på jobbet (jobbar med dementa) har tankarna fokuserat på annat när jag lägger ifrån mej saker och har lite bråttom ibland.
  Kram Maggan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *