När de kan bjuda på paj

 
Igår var ungarna ute och plockade bär, lycka att se att de kan göra något tillsammans trots att vi har det som vi har det. Vi fått flera stycken bonusdagar nu känns det. Vi kan leva lite som vanligt fast Elin har så mycket cytostatika i kroppen. De bakade paj, dukade fint och så fick vi komma och sätta oss. Det är stort för oss. 
 
Min duktiga man bygger så fint på orangeriet, idag ska det hämtas mer linoljefärg så vi kan fortsätta. Väggen där vindruveplantan ska vara ska snickras och målas. Jag var ute och fixade i trädgården igår, gillar nyklippt gräsmatta. Idag ska jag fortsätta klippa träd och trimma gräset. 
 
Sedan i höst får jag jag ta tag i lite extra kilo, ja de är inte så många men de stör mig. Det blir x-fit i september igen. Ja är stolt över att jag ändå kunnat träna en del fast Elin varit så sjuk, mycket tack vare mina vänner som dragit ut mig men också att jag jobbat med min hjärna i många år och är ganska stark psykisk som orkar ta tag i saker. Tänk er i höst då har jag all min tid igen att lägga upp den som jag vill med jobb, träning och pyssel. Jag har lärt mig så otroligt mycket av Elins leukemi som jag kan ta med i allt jag gör, men en vardag utan sjukhus, skola hemma eller ett barn som har ont ska bli så härligt. Jag längtar att se båda mina barn åka iväg till skolan, få vara med sina kompisar och få ta del av livet som det ska vara på riktigt.
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”När de kan bjuda på paj”

  1. Vilken energi ni har i er familj, när jag blir trött på min trädgård då är det bara att sätta sig o titta på allt vad ni åstadkommer och så blir man glad igen fast det inte hänt något i min. Kram till er alla tänker på er!

    1. Tack Ulla, vi gillar att pyssla, det när vi sitter still som jag brukar må dåligt. Fast vi sitter ner och grejer på kvällarna. På dagarna är vi gång och det är så kul. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *