Packa väskan och tiden går så fort

 
Så packar han väskan och åker iväg igen, min stora kille som är precis lika rastlös som sin mamma. Nu ska han med en kompis och ut och åka, imorgon ska han till Ullared igen 🙂 
 
 
 
Lyckliga den som gifter sig med honom. Han är den som som redan nu skulle kunna flytta hemifrån. Han kan både baka och laga mat utan hjälp, han gillar inredning, plocka svamp och bär. Han tycker om mode, trädgård, pyssla och han är snäll och omtänksam. Min stora fina kille ❤️❤️. Jag undrar vad han kommer jobba med när han blir stor.
 
Han är den som sparar pengar och gärna köper sina egna kläder. På Ullared köpte han nackkudde och påslakan. För ett tag sedan stod han på en marknad och sålde hembakat bröd m.m och tjänade 1500 kr. Det gillar jag. Jag älskar att han har det där drivet, jag hade inte hjälpt honom att baka. 
 
Detta har han hittat på Superdry, du hittar hemsidan HÄR. De har så mycket snyggt och så mycket Philips stil. Väskan och flipflop tex. finns på rean. 
 
 
 

Så himla fort det går. Nästa år får han moped och då lär han inte vara hemma så mycket, men man har dem bara lite till låns. Jag vill bara ge honom allt så han vågar och är trygg sedan vill jag att han tar för sig av livet och vågar göra många roliga saker. 
 
Nej nu är det Ernst sedan blir det middag här och så lite vin på det 🙂
 
Kram Lotta
 
 
 
Adlink

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Packa väskan och tiden går så fort”

  1. Ja jag håller med föregående att ni verkar gett honom de rätta redskapen 😄 Jag hoppas verkligen att jag kan göra det samma för mina döttrar när de växer upp ❤
    Kram Mia

  2. Hej! Låter verkligen som en toppenkille❤️ Härligt att se dem växa upp, utvecklas, mogna och bli självständiga individer. Kan bara luta sig tillbaka och vara lycklig över att de är lyckliga och stötta dem när det behövs. Visst vill jag ha dem nära men samtidigt vill jag låta dem flyga alldeles fritt😍 Ha ju två tjejer, lika men ändå så olika, men de som vi är mest glada över är deras gemenskap och kärlek till varandra❤️ Precis som era barn har💞 kram

  3. Vad fint skrivet om din son, blir alldeles rörd:) Det låter verkligen inte som att du kommer behöva oroa dig för honom! Vilket jobb vi som föräldrar har egentligen, att lära om livet och ge våra barn trygghet och kärlek för att kunna gå vidare på egna ben genom livet.. det är såå fint:)

  4. Underbar läsning! Fantastiskt att ni gett honom de redskap han behöver för att ha blivit en sådan underbar pojke. Så inspirerande, Lotta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *