Tacksamhet och nyfikenhet

 
 
Jag funderar mycket på livet, vart vi är just nu och vart vi är på väg. Vi pratar mycket om vad vi vill med livet i framtiden. Hur vill vi leva? Efter Elin blev sjuk så är det ännu viktigare för oss. Jag vill vara nöjd, känna glädje, få vakna på morgonen och känna tacksamhet över det vi skapat och dit vi är på väg. 
 
 
Jag vill göra saker, planera och jag vill få ha tid till nuet. Kunna sitta med kaffet och ha tid att tänka en tanke klar. Jag känner att jag kommit långt med dessa tankar. Jag funderar över hösten, snart börjar Elin skolan och då kommer jag bli själv hemma. Hur vill jag fortsätta jobba, hur ska jag driva mitt företag osv. 
 
 
Jag vill inte jämföra mig med någon annan, jag vill gå min egen väg. Jobba med det jag tycker om, umgås med dem jag tycker om, resa dit jag längtar och framförallt vara nöjd och trygg i att jag skapar det bästa för oss. Inte jämföra, inte tro att andras liv skulle vara bättre. Jag vill bara känna glädje i allt vi har och fortsätta på vår resa. Tacksamhet och nyfikenhet på livet. Jag längtar efter framtiden , jag har så mycket jag vill göra, så mycket kul att se fram emot samtidigt som jag är så glad för att ha tiden här och nu. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Tacksamhet och nyfikenhet”

  1. Så fint skrivet!
    Så hade de flesta av oss behövt tänka, och då förmodligen kännt mer glädje och lycka i livet. Jag ska också ta till mig de orden.
    Kram till dig och din familj!
    Jenny

  2. Fint skrivet! ☀️ Det jag försöker träna på är att inse att det är här och nu som är livet. Annars har jag en förmåga att tänka "när vi flyttat till hus börjar livet" eller "om tio år startar nog livet för då har jag en fast tjänst, bor i drömhuset och äger en stuga" osv.. Men det är ju det här som är livet, precis just nu! Och det måste jag påminna mig om ofta, för det vi har är fint.

    Tack för fina inlägg och för att du får ner mig på jorden och samtidigt får min kreativitet att glittra! Bästa bloggen jag någonsin läst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *