Att vara glad och vara igång med växthuset

 
Jag känner mig så glad idag. Har varit hos min bästa vän i hennes nya fina lägenhet och så gått promenad. Hon är en så positiv person som ger mig massor av energi. Älskar hennes kloka tankar. Jag har också fyllt frys och kylen med mat och fixat fiskekort till Philip så han har lite att göra nu när vi kommer vara hemma mycket.
 
 
 
När jag kom hem har mannen börjat med växthuset, nu lägger vi igen golvet och sedan om ett tag blir det tegel. Vi har köpt lite belysning som jag ska visa framöver och funderar på en kristallkrona i taket.
 
Det är så härligt med Kalle för han vill samma som jag. Nu är vi nöjda med upplevelser osv nu ska det bli såååå skönt att vara hemma och pyssla. Vi har många andra gemensamma drömmar och detta är bara en av dem. 
 
 
 
 
 
Ska ut nu och ge honom lite kaffe och så ska jag också fortsätta i trädgården. Klippte gräset igår men har lite trimmning kvar. Har ju all tid i världen nu när vi bara är hemma om dagarna. 
 
 
 
 
 
Ha en toppendag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att vara glad och vara igång med växthuset”

 1. Älskade vännen!
  Jag förstår att man aldrig någonsin blir redo…
  hur skulle man kunna bli det?
  Men ni har fixat det så länge nu så de här sista 5 veckorna de fixar ni också. Tänk vilken känsla sen…när ni är i mål på andra sidan….♥
  Vad underbart för Elin att hon hunnit få bra minnen av sitt sommarlov. Om 10 år är det resorna och det roliga hon kommer minnas….

  Växthuset kommer bli en underbar oas precis som allt annat ni sätter händerna i.
  Kram du fina!
  Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *