Orangeri på landet

 
Nu ni dricker vi cava här hemma och firar att vi kommit så här långt med orangeriet. Köpemat blev det också. Man måste fira allt man kan 🙂 sedan har vi det så bra att Panodilen hjälper mot Elins värk så vi är så glada. Herregud vårt liv kunde ha varit så jobbigt nu men istället är det ok. 
 
Kalle är så duktig som jobbat på och snart är det dags för finliret. Ja det tar mer tid än vad man tror men imorgon ska det sättas igen lite mer.
 
 
 
 
Det spolhon har suttit i skolan den ska vi ha i orangeriet. Vi har ju grävt så vi ska ha sommarvatten där. 
 
 
 
Sedan längtar jag till vi ska lägga golvet av detta vackra tegel. Nej nu ska jag fortsätta mysa med min man och dricka cava. 

Önskar er en underbar fredag!
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Orangeri på landet”

  1. Ni kommer att ha det finaste orangeriet ever. Åhhh så fint med tegelgolv också. Skönt att det går bra för Elin och att ni alla verkar må rätt så bra. Cava är min favorit bland bubblor. Kraaam Pia

  2. Åhhh, ny läsare här.
    Älskar landet och bara måste följa dig, då jag först hittade dig på instagram =) Får inspiration av dig när det gäller trädgården, då jag själv försöker komma på vad jag ska göra med min.
    Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *