Det blev en utflykt

 
Efter jobbat i trädgården och Kalle snickrat panel i orangeriet så kom vi iväg på en liten utflykt. Killarna badade och vi tjejer satt i solen och njöt. 
 
 
 
 
Vi åt våra smörgåsar under tiden som solen gick ner. Jag körde på fincrisp, skagenröra och ägg.
 
 
 
 
Sedan åkte vi vidare runt sjön för att kolla in en speciell stuga vi sett som vi tycker ligger så fint. Vi ska åka omkring lite för att kolla in lite olika områden vi tycker om. 
 
 
 
Tänk att vi kom iväg ikväll. Elin äter en stark panodil som hjälper, inga nervsmärtor ännu. Så tacksamma att vi slipper det. Hon klarar vara med på små saker en gång om dagen och det känns så bra. Dagarna går framåt, det är bättre just nu än vad vi förväntat oss. Varje dag som vi kommer igenom hennes behandling är ett steg framåt. Nu är det bara 24 dagar kvar till det allra värsta är över. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Det blev en utflykt”

 1. Å vilken härlig utflykt!
  Läste just ett citat: "Varje sommar har en historia" å vist är det så.
  Ni bär med er många olika minnen av denna och förra årets sommar. Men ni tar vara på tillfällena och skapar fina minnen av dem. Så rätt!
  Å räkna ner… Vilken kamp och vilken kämpe hon är Elin, helt fantastisk! Liksom ni, verkligen Lotta, ni är så härliga med varandra <3
  Varma kramar Anna

 2. Hej vad mysigt ni har vi bor i närheten av er och undrar vad sjön heter som ni varpå utflykt till vi försöker hitta lite olika ställen att bada och där våran hund och kontakt barn får bada lite fritt . Kram HL

 3. Jag är så glad för er och framförallt Elins skull att pärsen snart är över. Så fantastiskt tapper och tålig hon har varit och så fint ni stöttat henne!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *