Vad äter du?

 
Jag får ofta frågan vad jag äter när man äter lchf. Jag har skrivit om det en del innan, så kolla i arkivet. Jag äter inte superstrikt lchf hela tiden, vissa avvikelser klarar min kropp av och jag tar ofta fasta till frukost på vardagarna. Men på helgerna kör jag alltid lite mer goda grejer. Nu har jag en favoritmusli som jag unnar mig som är Paleo HÄR den är inte så lite kolhydrater som strikt lchf utan 15.8 g/100 g, funkar för mig ibland. Skulle man vilja ha strikt lchf musli så kan man göra själv, jag är så disaträ så jag glömmer handla. Fick tips om detta av en kompis och jag tycker den är så god. 
 
 
Barnen äter den som Bluberry Vanilla Granola HÄR. Den är också suuuuuupergod men lite för mycket kolisar för mig 🙂
 
 
Min Paleo musesli är också som godis för mig om jag skulle vara lite sugen på något så kan jag ta en näve av detta istället för att ta en mörk choklad. Till min musli äter jag turkisk yoghurt och ibland lite extra kanel…mmmm gott.  De har ett erbjudande nu att man får olika smaker på köpet om man handlar för minst 100 kr, så om du skulle vara intresserad är denna sida HÄR
 
 
Nej nu blir det lunch här och sedan ut och fortsätta köra tegel som ska läggas i orangeriet. Idag ska det sista spikas igen innan det är dags för lister och måla och allt annat och sedan är det äntligen dags för golvet.
 
Kram Lotta
 
Adlinks, tips

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vad äter du?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *