Kapa ved och känna sig älskad

 
Han är så fin min bonusppapa, alla som känner honom kan intyga att det finns inget ont i honom. Han ser gott i alla, alltid snäll, lugn och förståndig. Han brukar skriva små meddelande till mig och mina barn och han är den personen som gärna säger orden -jag älskar dig..han gör de små grejerna som gör så stor skillnad för att man ska känna sig älskad. Igår kom han med sin traktor från byn. Vi stod på varsin sida i flera timmar och kapade ved tillsammans. Han som inte ens är min riktiga pappa tar det som det mest självklara. Just det älskar jag honom för. 
 
 
Jag tycker om att jobba med kroppen, jag kan stå timtals och vill aldrig sluta. Timme efter timme lyfter jag de stora stockarna för att han ska slippa med sin rygg. För mig är det träning. Tillslut säger han nu räcker det för idag. Så åker han hem och rätt som det är dyker han bara upp igen. Som gubben i lådan och finns där. 
 
 
 
I vinter när vi eldar veden ska jag tänka på honom. Han är grym min Bernta, bästa bonuspappan ever.
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kapa ved och känna sig älskad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *