Fixat håret och en fråga

 
 
Idag har jag varit i stan och fixat håret. Amanda lockar alltid så fint och jag är sugen på en sådan där plåttang. Har fått tips om en Gdh men de är så dyra , på Salongen Leander hade de en plattång för ca 600 kr, tror jag ska köpa mig en sådan. Annars har jag inte fått så mycket gjort idag. Har repat lite ogräs, matat mina höns och ikväll ska jag ut och gå. Igår jobbade jag en del, sålt bilder till Finland osv så idag kan jag göra vad jag vill.
 
Sedan en fråga. Jag fotar med Sony och vill lämna alla mina objektiv och kameror på rengöring, har inte hittat någon som tar emot dem i Linköping. Det finns inge skärpa i den här kameran för jag tror sensorn behöver rengöras. Någon som vet vart man kan lämna Sony? Har hört om en butik i Växsjö som jag skrivit till. Får nog skicka dem, men det vill jag helst inte. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Fixat håret och en fråga”

  1. Så sommarfräsch. Älskar dina outfitsbilder, blir så sugen på att shoppa och klä mig fint 🙂 Tack för all inspiration och en helt ljuvlig blogg.

  2. Hej Lotta!
    Är det Ernstsons foto i Växjö du menar?

    Vi bor i Växjö, men vi har sommartorp ca 2 mil från Kisa. Vill du så kan vi mötas upp Kisa vid tillfälle, så kan jag ta med din kamera och överlämna i till Ernstsons (och sen ses igen i Kisa igen när din kamera är färdig). Vi är ofta i sommartorpet.
    Förstår om du inte vill skicka kameran med posten, de är ju ömtåliga. Fundera på saken och maila mig om det låter intressant. Du bor väl i Östergötland om jag inte minns fel?
    Kram Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *