Hjortron och Varberg

 
 
Skål här 
 
Igår kom de hem med hjortron min man och sonen. När jag varit ute och gått blev det kvällsmat med äggsmögås, våra egna goda ägg. Hönsen värper massor igen och ingen vill ruva. Jag tror det är minst 3 av 4 av kycklingarna som är hönor. Så kokade Kalle hjortonsylt, så glass till efterätt. Himmel så gott. 
 
Idag ska jag fixa ordning lite här för snart ska vi till Varberg och bo på Almers hus. Det är barncancerfonden som bjuder föräldrar dit någon gång under ett barns behandling och vi fick en vecka i sommar eftersom vi har skolbarn.Det ska bli så härligt. Vi får utnyttja kallbadshuset också och träna där, så träningskläder ska med. Finns även cyklar att låna och vi ska träffa en av mina bästa vänner som bor i Varberg. Har ni några andra tips vad vi ska göra i Varberg? Jag vill till Träslövsgärde och så bara vara vid havet. Längtar så efter havet. 
 
 
 
 
Nej nu blir det en kaffe och sedan sätta lite fart här 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Hjortron och Varberg”

 1. Om ni cyklar strandpromenaden så stanna vid ankaret och gå in i kärleksparken bredvid och besök en urmysig liten juice och kaffebar. De ordnar också yogapass några dar i veckan. En oas med supergoda fruktjuicer. besök gärna deras instagram
  juiceoyoga. Missa inte Apelviken och deras matställe längs stranden. Johns Place har underbar mat och härlig inredning ligger mitt på stranden. Välkommen till Varberg!!

 2. Så mysigt att ni får komma iväg tillsammans! Ser att glassbaren och Strömma Farmlodge redan är nämnda. På väg till Strömma finnns också en mysig trädgårdshandel som jag tror heter Träslövs Trädgård. Den ligger på vänster sida om man kommer ifrån Tvååker-hållet. Sedan är det förstås mysigt inne i Varbergs centrum, vid hamnen och vid fästningen och om ni hinner promenera Strandpromenaden!
  Må så gott!
  Kram, Gunilla

 3. Tycker att en guidad tur på Varbergs fästning är både kul och lärorik. Bättre än många historielektioner.
  Minigolf vid Apelviken är kul. Roliga banor!
  Strandpromenaden från fästningen till Apelviken är gudomlig. Spring, gå el cykla där. Dom löpturerna tar jag fram ur minnet ofta.

 4. Ni måste gå till Johns Place och äta vid Appelviken. Tänk på att boka bord.
  En sväng ut till Getterön. Österöö fårfarm i Tvååker.
  Almers Hus är underbart. Vi var där 2010 när Adam blev sjuk. Ha det så jätte bra. Kram

 5. Vill du få mycket trädgårds inspiration så är Träslövs Trädgård perfekt. Kolla in deras fb sida så förstår du vad jag menar. I Varberg är det marknad på torget varje vecka på onsdagar och lördagar, litet och mysigt.
  Önskar er en härlig vistelse.kram

 6. Vi var på Almers hus för andra gången i början av juni. Helt underbart. Håller med vad någon tidigare skrev, gör ett besök på Johns place. Jättegod mat och fint läge vid havet. Hoppas ni får en fin vistelse i Varberg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *