Almers hus

 
Nu har vi kommit till Varberg och Almers hus. Har aldrig bott på den här sidan av Varberg och det är så fint med havet runt knuten. Under en cancerbehandling får man vistas en vecka här max 5 gånger, Elins behandling är lång 2.5 år.  Det här är vår första vecka här. 
 
 
 
 
 
Huset ligger så vackert utmed kusten och väldigt fint inrett. Vi har fått en egen liten lägenhet och det kan vara 4 familjer här samtidigt. Än så länge är vi själva här.
 
 
Vår lägenhet
 
Vi har varit ute och gått lite, det kändes precis som när vi var i Lysekil för några år sedan, innan Elin fick leukemi. Även om hennes behandling är långt ifrån klart och det tar 6.5 år tills hon blir friskförklarad så känns det bra. Vi har glädjen och ingen oro i kroppen. Det känns fint att vara här veckan innan allt det jobbiga börjar igen eller allt det jobbiga slutar, för nu är det snart slutfasen. 
 
 
 
 
 
Vi läser i böckerna om alla familjer som varit här och är ödmjuka för livet. Så många sjuka barn och familjer som mist sina barn. Vi är på väg till friska livet igen, man vet aldrig vad som väntar för någon så man är tacksam för alla dagar vi finns här. 
 
 
 
 
 
 
 Dörren in till vår lägenhet
 
Den här veckan ska vi mysa. Ikväll har vi bokat bord på en mysig restaurang, ska visa er imorgon. Imorgon ska det visst bli regn hela dagen så då badar vi nog på Varbergs kurort som ingår när man bor här. 
 
Hoppas ni alla har en fin lördag!
 
Kram Lotta
………………………
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Almers hus”

  1. Välkomna till Varberg,säger jag fast jag bor en bit ifrån!
    Såg tipsen som ni fått på fina platser att besöka-jag håller med,men kan lägga till Hotell Havanna,som har en mysig restaurang med god mat!Ligger på gångavstånd från ert boende.Sen finns det fina utställningar på Varbergs Fästning också….Önskar er en skön semester här på Bästkusten(hihihi!)
    Kram från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *