Middag Varbergskusthotell

 
 
Igår tog vi stigen från Almers hus ner till Varbergs kusthotell, vi hade bokat bord där. Solen lös på kvällen men det blåste en del. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar komma till nya ställen där jag aldrig varit innan, i Varberg finns ju fina Asia Spa men Varbergs kusthotell har gjort om för några månader sedan och det var himla snyggt i baren och i matsalen. 
 
 
 
 
 
 
Barnen valde att äta grillbuffen med efterrätt, jag och Kalle tog tapastallrik och chevresallad. Vår servitris var en av de trevligaste tjejer jag mött på restaurang, önskar jag hade sagt det till henne men det blev aldrig tillfälle för det. Hon fick beröm av flera stycken. Tänk att det där lilla extra gör så himla mycket. 
 
 
 
 
 
 
 
 Idag blir det bad på hotellet, det regnar här men det finns så mycket fint att se och uppleva och de bästa är ju bara vara tillsammans. 
 
Ha en skön dag alla fina.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Middag Varbergskusthotell”

 1. Såååå mysigt!!
  Å det där med livets kontraster gillar jag ju med 🙂
  Igår lunch med ett glas vin till på stan, shopping och sen bubbel hos svärmor när vi kom hem 🙂
  Idag var vi först på plats på återbruket o slängde skräp 😉
  Ha en fin söndag o tack för Grattishälsningen!!
  Kram Anna

 2. Kul att höra att ni trivs bra här i Varberg. Trots denna regniga dag steg jag upp kl.7 och tog en joggingrunda vid havet. Blött, men inte kallt.
  Kl 9 var sedan bjuden på champagnefrukost hos vår granne. En skön dag.
  Du nämnde Träslövsläge, dit ska vi nu i eftermiddag. Ni måste besöka Tre toppar, glasskafeet där. Jättegod glass med nybakade rån. Ha en fortsatt riktigt go vecka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *