Vår hage utanför köksfönstret

 
Snön har börjat smälta bort , men den här bilden tog jag över vår hage förra veckan. Gillar när det är frost på träden. Hagen är inte vår och inte hästen heller 🙂
 
Idag ska jag träffa en gammal barndomsvän på lunch i stan, å det ska bli så mysigt att komma iväg lite själv. Kalle och Elin är en kortis på sjukhuset för det är dags med vincristindropp, droppet som är 15 min cytostatika men ger Elin nervsmärtor. Hoppas hon slipper det onda för till helgen ska hon träffa sina kompisar. 
 
Ha en fin dag! skriver mer senare. Bäst att sätta lite fart.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vår hage utanför köksfönstret”

  1. Hejsan!Ja hoppas att Elin kan träffa sina kompisar till helgen!!Vilken boost!Ha en trevlig dag med Din väninna-själv ska jag hämta mina två barnbarn på dagis!Guld för mig!!Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *