Man får jobba som ett team

 
 
Jag tänkte på det idag, min man och jag är team. Så glad för det helst nu. 
 
Jag väcker Philip på morgonen, är med när han äter frukost och säger hej då när han går till skolan. Under tiden sover de andra. Sedan går jag och lägger mig. Kalle går upp med Elin, fixar frukost och tar med henne till sjukhuset. Jag åker till stan för att träffa min vän på lunch.
 
På sjukhuset äter de lunch, får månadens cytostatika och på vägen hem ser han till att få hem de mediciner som saknas och åker med Elin till Mio för att titta på en dubbelsäng. Jag åker på hemvägen och köper växter och handlar lite mat. 
 
När jag kommer hem åker Kalle och klipper sig, jag börjar med att plocka ordning i rummen och fixa disken. Sätter på en maskin tvätt.  Sedan en stunds jobb och gör blogginlägg och så skjutsar jag Philip till innebandyn i byn. När Kalle kommer hem går han ut och vattnar våra citrusträd i skolan och hämtar ved och fyller Elins medicindosa. När jag kommer hem efter skjutsat Philip går jag och ger djuren mat. Kalle och Elin pluggar till So prov. Sedan jobbar jag en stund till och åker och hämtar Philip på innebandyn och under tiden börjar Kalle med maten. När jag kommer hem dukar jag och plockar jag ordning lite igen och sedan middag tillsammans och resten tar jag imorgon. Nu har jag precis svarat på en enkät med cancerfonden.
 
Så nu blir det att vila sig inför morgondagen och jobba lite framför datorn . Kan tänka mig att det är många familjer som har det så här för att få livet att gå ihop sig, så glad att vi är ett team! Imorgon är det jag som följer med Philip på utvecklingssamtal, är hemma här när Elin har skola osv och Kalle som skjusar till fotbollsträning efter han jobbat 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Man får jobba som ett team”

  1. Härligt med team work! Funkar riktigt bra hos oss också, väldigt skönt när det är mycket. Nyfiken på hur mycket ni (och andra) planerar med skjutsningar, matlagare etc. och hur mycket som blir gjort ändå. Hur brukar ni göra? 🙂

  2. Låter fantastiskt! Vad härligt att det fungerar! Tror verkligen på den tanken, att man i ett förhållande är ett team, det är mycket som ska klaffa och man måste veta var man har varandra! Kan bara föreställa mig att det blir så mycket mer när ni dessutom har cancern så nära er! Så mycket känslor!
    kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *