4 år sedan jag tog tjänstledigt

 
 
Idag är det 4 år sedan jag bestämde mig för att ta tjänstledigt från mitt jobb på förskolan. Mitt företag med reportagen hade rullat på bra och det var dags att gå vidare. Minns dagen jag stängde dörren och gick därifrån både med sorg och glädje. Jag gick från världens bästa arbetskamrater till att bara jobba med mitt eget. Stänga dörren och inte veta vad som väntar.
 
Jag hade jobbat dubbelt då i flera år och jag kände att jag var tvungen också för min hälsa. Jag började känna av stressymtom som jag aldrig tidigare i mitt liv känt. Det är samma år sedan som jag började med träning och lchf. Att få sitt företag att rulla hade tagit 2 år för mig. Jag har inte ångrat en dag, nu har det gått 4 år till. Fyra fantastiska år! Jag älskar vara min egen. Inte veta som vad händer varje månad, få ta egna iniativ, bestämma sina dagar, inte veta vad du tjänar, få utvecklas som man vill osv. Det är det som driver mig varje dag. Jag är så glad för allt jag får uppleva och det liv jag har just nu. Hoppas på många år till som min egen.  
 
Du kan alltid gå tillbaka i mina arkiv om du är nyfiken , du hittar det längst ner på vänster sida på bloggen. Där hittar alla månader från den dagen då jag började. Läser man från januari 2012 så kan man läsa om min ansökan om tjänstledigt HÄR och HÄR 
 
Nu ska jag bädda ner mig bredvid Elin som redan börjar få ont av vincristindroppet, önskar mest av allt hon slipper nervsmärtor, men vi får ta en dag i taget. Nu är det en  månad till nästa behandling.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”4 år sedan jag tog tjänstledigt”

  1. Jag jobbar själv inom förskola och känner många som sagt upp sig och med all rätt (mycket stress).
    De gäller att ta steget, de är att våga som är de läskiga.
    Va modig du är som vågat:) all lycka till dig och din familj.

    KRAM

  2. Det är så häftigt att du vågade ta steget och att det gått så bra för dig. Härligt att få leva sin dröm. Hoppas Elin piggnar på sig snart. Kram Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *