Till stan och fixa naglarna

 
Nu har jag startat upp både tvättmaskin och diskmaskin och plockat ordning. Jag har insett att jag är ingen kvällsmänniska med att städa, det passar mig bättre när jag vaknat. Förr gjorde jag saker bara för det skulle vara så, nu känner  jag efter vad jag tycker bäst. Nu är jag hemma också och har tiden. 
 
Idag ska jag fixa mina naglar, funderar lite på färg denna gång. Måste fylla bilen med återvinning också. Har massor efter jul och december och det åker jag med till stora återvinningen. Sedan blir det hem och fixa. Elin har hemkunskapsuppgift att laga en måltid som vi ska genomföra. Lite så är min dag.
 
Vill du lyssna på mig på Radio Östergötland så kolla in HÄR och scrolla fram till 2:05, direktsändning och allt. 
 
 
Ha det så fint!
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Till stan och fixa naglarna”

  1. Hej där lant Lotta 🙂 lyssnade på dig , kul att höra dig berätta lite om livet på landet , även om vi trogna följare av din blogg redan vet ganska mycket genom att skika in här! Min man jobbar på radio , så det är en bekant miljö för mig! Undrar lite över kvalitén på sändningen ? Det Lät inte riktigt som att du satt i studion eller? Ha en fin dag :)))

  2. Hej igen ! Det var som jag trodde 🙂 du var inte i studion på Radiohuset ! Det är skillnad på ljud då , har lärt mig höra skillnaden 🙂 mannen har jobbat på Sveriges Radio i typ 25 år 🙂 det har inget att göra med att det är direktsändning . Radion sänder ju direkt utifrån ibland och då blir ljudet annorlunda:)))) hoppas du förstår vad jag menar?:)))

  3. Hej Lotta!Vad roligt att höra dig prata, att få en röst till ditt ansikte. Speciellt eftersom jag har följt dig i så många år nu och det känns extra roligt!Jag har ju haft en längtan om att få flytta ut till landet i många år och du inspirerade mig till att våga ta det steget. Vi kände då för snart 5 1/2 år sedan att nu eller aldrig. Vi har inte ångrat oss en sekund även om det medfört en del omändringar i vårt tänkande.Men det är ju det som är underbart med livet, att få tänka om, tänka nytt. Tack för att du delar med dig av ert liv, är så glad över din blogg. Ha en fin kväll, kramar från Mija.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *