Skaffat luftvärmepump

 
I många år har vi gått och pratat om att skaffa oss en luftvärmepump. Förra året blev det äntligen dags och gud så skönt det är att komma hem och det är varmt och skönt. Vi har satt våran i hallen så den både kan sprida värmen nere och till övervåningen. 
 
Nu när det varit så kallt ute så är man extra glad för denna investering. Jag tycker det är bra att det står siffror med hur många grader det är så det syns tydligt. Den smälter bra in, man märker inte alls av den och det gillar jag. 
 
 
Min mans svåger Stefan jobbar på Invest Living och hjälpte oss så allt blev rätt. Vi har alltså valt en luft-luft värmepump. Det kanske inte säger dig så mycket, men det går att läsa på deras hemsida. 
 
 

Går du också i tankar att invetsera i luftvärmepump så lovar Stefan Invest Living alla mina läsare ett extra bra pris. Om du kontaktar Invest Living så uppger du ”Fyra årstider”. Vi är super, super nöjda med den. Som inredningstjej så är det kanske roligare att satsa pengar på möbler, men nu är jag så nöjd med att vi satsade på vårt värmesystem innan vintern för det värmer så gott vårt hus. 

 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Skaffat luftvärmepump”

 1. Hej smulan!
  Vi hade en sån förut innan vi borrade för bergvärme. Nu sitter den i uthusest…;) Å vet du vad du kan använda den till i höst!!
  Om ni plockar trattkantareller kan du bara lägga dem på ett nät. (vi använder ett gammalt myggfönster som vi sätter mellan två stolsryggstöd) under så gör den ljumma blåsten att de torkar på nolltid..;)

  Underbara naglar och underbara du….
  det skär lite i hjärtat att du ska hit men att vi inte hinner ses…
  Saknar dig så du fina!
  Men jag är säker på att du kommer få tanka på energikontot rejält!
  Du får hälsa Sofia från mig..;)

  Å lilla Elin… så modig och stark som låter oss ta del av bilderna.
  Det ser verkligen hemskt ut.
  Önskar ju så att jag kunnat ge blod. Kajsa gör ju som sagt det så det känns ju bra i alla fall.

  Jag är tröööött i dag..
  Var i London tur o retur i går… galet jag veeeet..
  Om ni ska till Camden då ni ska dit måste ni gå till den skoaffären jag visar bilder från.. galna skor!!
  Kraaaaam Katarina

 2. Hej! Jag ville bara säga att jag trillade in här av en slump och jag är helt fast. Vilken personlig och fin blogg du har, en väldigt jordnära blogg som visar livets baksidor och även framsidor. Tack för att du delar med dig allt det, det kan inte vara lätt. Å vilken fantastiskt vacker dotter du har som kämpar så starkt! Tårarna har trillat konstant sedan jag började läsa om henne, men även glädjetårar för att hon blir starkare. All lyckoönskningar till er, tillsammans klarar man allt! 🙂

  Kram/ Sofie

 3. Vi har också skaffat luftvärmepump innan vintern, och är supernöjda. Samma placering också, i hallen nära trappan till övervåningen 🙂 Så skönt med mer jämn temperatur dygnet runt, jämfört med bara vedeldning. Och varmt och skönt när man varit borta 🙂
  Kram <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *