Teknik, jo tack

 
Jag kommer ju vara hemma mycket det här året så länge Elin har skola här hemma så blir ju jag med hemma. Så jag har funderat mycket vad jag ska pyssla med under tiden. Jag tycker om när det händer saker, tycker om att ha projekt, tycker om att röra på mig osv. Så igår satt jag och funderade på vad jag kan utveckla detta år.
 
 
Jag behöver bli bättre på att använda min fina mac som bara stått och dammat en massa år. Så idag tog jag fram datorn och fick hjälp med att få koll på varför bilderna inte ha velat komma in på bloggen osv. och nu funkar det ganska bra. 
 
 
När det gäller teknik så har jag mycket att lära. Det är liksom helt otroligt att jag kommit så långt med mina bilder, agent i Stockholm osv för jag är verkligen inte teknisk. När det strular, då skiter jag i det 🙂 Men nu så bloggar jag från macen, vore toppen om jag kunde använda denna.
 
 
Min gamla PC är så dålig så det är dags att tömma den och säga hej då gamla vän. Nu är det nytt år och nytt år innebär att utveckla den tekniska sidan hos mig. Har jag inget att pyssla med så blir det kurser i photoshop och bättre ordning av lagring av bilder osv. Skulle också kunna tänka mig en ny skärm att sitta där jag redigerar bilder, inte så att den jag har nu inte funkar men en bättre skärm skulle inte skada. 
 
Så det är vad jag pysslar med idag. Tog en promenad på morgonen men sedan ville jag inte vara ute mer idag. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Teknik, jo tack”

  1. Vore kul om du ville dela med dig lite av kunskapen när du håller på att lära dig. Vi är nog många som är ännu sämre än dig. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *