Lite walk in closet

 
 
Nu är huset städat för gäster ikväll och jag ska hoppa i duschen. Kalle fixar trerätters och jag ska göra en dukning. 
 

 
Julklapp finns här

  
 
Vi är ett bra team när vi har gäster och hjälps åt, det är väldigt skönt att ha någon som är duktig på matlagning för det är jag inte bra på. 
 
 
 
 
Bokhylla IKea
 
Visar några bilder från Elins walk in closet. Ska nog investera i en heltäckningsmatta där inne i år för det är så kallt på golvet. Bäst att sätta lite fart 🙂 
 
Ha en bra dag! Imorgon ska vi visst vara ute och åka pulka säger de.
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Lite walk in closet”

  1. Ååh, en walk in closet, det vore en dröm att ha. Men vad jag skulle ha i den är osäkert. Jag har knappt några kläder. Jag brukar skylla på att det beror på att jag inte har ngn walk in closet. För om jag hade det så skulle jag köpa mängder av kläder. I nästa hus kanske det får bli en.

  2. Vilken lugn och vilsam plats en sån gå in garderob borde vara egentligen. Som en egen tankegrotta.

    Såg dina före viktresanbilder häromdagen men jag tänker så långsamt så jag svarar liksom på den nu. Du ser så mycket piggare ut idag!

  3. Jättefint, skulle också behöva en sådan, så jag slapp att kånka på sommar-o vinterkläder upp o ner!! Nu ska sommarkläderna upp o fixas för jag ska till Gran Canaria om 10 dagar,det ska bli så skönt!! Trevlig helg!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *