Grilla korv

 
Det märks att min son börjar bli stor. Idag vaknade han och hans kompis kl 12, hej och hå. Frukost kl 13, men sedan gick de ut och åkte pulka och när jag kom ut kl 15 så grillade de korv. Det var bra gjort. Gillar när de är lite kreativa också.
 
 
 
Philip han är som mig, tycker om när det händer lite. Om jag hittar på saker så hänger han alltid på. Om jag är en liten lat mamma som softar så softar ofta han också. Det är lite upp till en förälder att försöka aktivera ungarna så de kommer ute lite. Han har rätt så bra fantasi så jag ska inte klaga. 
 
 Våran gamla skola
 
 
Ikväll har jag tagit mig ett glas vin och lite plock och kollar av mailen m.m. Har inte suttit på ändan på hela dagen så nu var det dags tycker jag.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Grilla korv”

  1. Det är alltid mitt dåliga samvete, barnen är inte ute tillräckligt mkt. Inte så här års iaf, på våren och sommaren är de mer ute än inne. De borde vara ute och leka i snön inte leka inne men jag orkar inte bråka med dem mer, lovet har varit långt.

  2. Jättefina bilder du har, ser supermysigt ut och vad duktig du har varit och tagit tag i din hälsa och slutat med socker. Jag är själv en riktig sockerråtta och tänker varje dag att "jag slutar imorgon" men tack för inspirationen och jättefin blogg har du.
    Kram på dig:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *