Stora kaffekoppar

 
Har en skön lördag och inga måsten, det är härligt med sådana dagar man kan bara vara hemma. Min bästa vän kom hit och hämtade ett litet skrivbord och sedan tog vi en promenad. 
 
 
Sedan efter lunchen blev jag så trött så nu latar jag mig i sängen resten av kvällen och katten har lagt sig vid mina fötter och mannen tittar på hockey.
 
 
 
Måste visa mina nya fina koppar från Louise interör, vill ha något med öra som man får rum både mycket kaffe och mycket mjölk. Dessa rymmer 3 dl. Vi har ny kaffemaskin här hemma och den kan gör både cappuccino och latte macchiato, macchiato är min favorit. Vi köper hela bönor och så cafe creme bönor på tebladet och så blandar vi dem i maskinen och så skummar den mjölken…mmmm så gott. Jag älskar den kaffesmaken. Har många fina koppar, men de har inga öron så det här blev bra. Passar även te.
 
 
Nej nu ska jag svara på lite mail och era frågor osv. ikväll vill jag bara sitta. Så skönt!
 
Kram Lotta
………………………………….
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Stora kaffekoppar”

  1. Härliga bilder ! Här har en lchfpaj åkt in ugnen innan var vi och PW promenerade 8 km mitt femte motionspass denna vecka , blir nog en imorgon med 🙂 det är på snudd Vårkänslor när man vistas ute Love det så härligt att sätta sig ner efter ett pass , då njuter jag som mest. Mannen förbereder chokladfondant lchf till efterrätt ! Nu ett glas bubbel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *