Sminktips

 
Tjohoo lite bättre här hemma idag och Elin har klarat sig utan morfin inatt ( hon blir ju så påverkad av det så skönt när det hon slipper det) 
 
Jag tänkte istället visa lite sminktips på en jättebra concealer och mascara som jag provat i samarbete med Fyndiq. Jag har själv i min tur sett dessa tips på instagram och ville så gärna se om de var så bra som de pratat om.
 
 
Ysl touche Ecleat concealer som finns här tar jag på innan jag har foundation. tex. under ögon, runt näsan och på mina rodnader. Den här blev sååå bra, den kan jag verkligen rekommendera. Den täckte väldigt bra, tunn och jämn och lätt att applicera. Man klickar ut som en penna lite i taget. Jag valde färgen 2.5 för min hy är ljus, finns i olika nyanser.
 
Mascara Lancome Hyopnose passar mina fransar och finns här . Jag tycker inte om när bortstarna är för stora. När jag var yngre hade jag så långa fina ögonfransar men inte längre. Kanske skulle använda serum? Mascaran separerar bra och sitter som berget. Den är vattenfast. Det tar tid när man ska tvätta ta bort den, så vill man ha en mascara som ska sitta en hel dag och inte trillar av och lägger sig under ögonen så rekommenderar jag denna. Jag blev väldigt nöjd. Två helt klart fina produkter.
 
Nu ska jag försöka hitta lite energi här idag, känner mig mer på G än igår. Det är svårt när hon har ont. Jag hoppas det vänder nu. Idag är pappa hemma i huset så det finns lite tid för mig att träna. En kopp kaffe till så man vaknar först.
 
Kram Lotta
 
Sminktips samarbete Fyndiq

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Sminktips”

  1. Har också testat massor massor med mascaror under mitt 52-åriga liv och kommer alltid tillbaka till Lancomes Hypnose. Den superbästa!

    Ha det fint – Kram ♥

  2. Jag kan också varmt rekommendera YSL concealer! Har genom åren testat många men inte hittat någon så bra.

    Önskar er en fin helg och tack för en toppenblogg ❤

  3. Hej. Har först nu hittat din fina blogg och tänker fökja den. Tack! Och ha nu en fin helg trots din dotters smärtor. Kram från Finland.

  4. Hejsan! Undrar vilken strl du har på dina vita mateus tallrikar som du visade bild på häromdagen. Med spets på dom blå underläggen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *