KitchenAid mixer

 
Å vilken toppendag vi fick idag. Vi åkte till Ikea så Elin fick handla för sina presentkort. Allt fanns så det var toppen, men fy så mycket folk. Aldrig mer Ikea en lördag. Elin var i alla fall pigg och när vi kom hem tömde vi ungarnas rum, jag och barnen. Det gick snabbt och smidigt och nu har vi några saker som vi ska ge bort och något som ska till hjärta till hjärta. 
 
 
Vi har pratat om i flera år att ha en blender och nu finns de på rea på Bagaren och Kocken så nu slog jag till. Den ska stå framme på bänken så det är lätt att göra smoothie. I perioder har Elin haft så svårt att äta och då har vi alltid sagt det hade varit smidiigt med en blender.
 
Nej nu blir det att fortsätta mysa, imorgon ska vi skruva möbler och så träna i byn.
 
Kram Lotta
 
……………………
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”KitchenAid mixer”

 1. Tack för tipset Lotta!! Vi har också letat efter en blunder/mixer en längre tid. Nu slog även jag till. 😀 Tack för en mycket trevlig blogg!!!!..Jag och mannen ska börja åka slalom nu när våra fyra barn vuxit upp och klarar sig på egen hand. Vi bor inte så långt ifrån "Romme" ser jag dig och familjen där lovar jag att komma fram och hälsa.// Kramar Karin 💜

 2. Är det Classic eller Artisan modellen ni har? Blev oxå sugen på en 🙂
  Tips på god smoothie;
  1 avokado
  3 dl havremjölk ( jag använder osockrad, glutenfri)
  3msk honung
  3msk citronsaft ( jag har ekologisk på flaska)
  Mums!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *