Lite förebilder Elins rum

 
Jag hann inte ta några förebilder innan vi började tömma Elins rum och så var det så mörkt igår, men nu är soffan borttagen och Philip har fått den istället. 
 
 
Tapeten är egentligen jättefin, men den påminner för mycket om det som varit, så nu blir det blommigt. Kommer bli så ljust och fint och mer ett vuxenrum med dubbelsäng och sänggavel.
 
 
Här där kuddarna sitter har hon köpt sig ett sideboard från Ikea som det ska stå fina saker som tavlor, coffetable böcker så dator, kamera m.m
 
 
Det här är vårt gamla sovrum, det är så fint med kakelugnen som finns där inne, önskar vi hade den där nere istället. Nej nu ska vi skruva lite möbler och Kalle sätter in kattluckan. Ha en fin dag! Mycket bättre med Elin nu och nu får vi tre veckor till nästa behandling, det känns underbart!! Hoppas ni ska få läsa om lite glädje här nu ett tag istället för värk. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lite förebilder Elins rum”

  1. Så skönt att Elin mår bättre, tänker på henne. Fast jag inte känner henne, så känner jag med henne!!!Ååå, så fint Elin kommer att få i sitt rum, det är hon verkligen värd, efter allt hon har gått igenom! Tapeten är jättefin, men det blir nog skönt med lite förändring efter att hon har legat där o haft så ont. Lycka till med rummet, ska bli kul att se hur det blir, ni är så duktiga. KRAM på er 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *