Hur blir dagen

 
Koppar finns på Tebladet i Linköping
 
Sitter i sängen och funderar på hur dagen kommer bli. Har en son som är hemma och haft ont i magen så han fick stanna hemma idag och så prover som troligtvis måste tas om. Elin fick en spruta i benet förra måndagen som kan ge höga blodfetter. Det rann trögt igår och var liksom tjockt så vi tror det är därför man inte fick ut alla resultat på proverna. Höga blodfetter är inte bra heller, beroende på hur högt det blir. Det kan leda till blodproppar som man kan dö av det. Så glad att Elin tagit sista av den sprutan, nu ska vi bara igenom detta denna gång. Inga mer sprutor i benet sedan. Om en vecka är det bättre men troligtvis får vi komma in och kolla detta. På måndag är det istället droppet som hon brukar få lite nervsmärtor av. Så är det inte den ena så är det andra…..men i vilket fall så är vårt liv så mycket bättre. Vi lever igen och det är så fantastiskt skönt! När man är i vår situtaion så lär man sig ännu mer att leva i nuet, man få ta dagen som det kommer. Vi är så vana att kunna styra och ställa, men det går inte med ett sjukt barn. Det är bara det som gäller att Elin blir frisk och att allt rullar på i vardagen, sedan kan man försöka boka saker men man kan aldrig veta. Jag har då blivit mer tacksam!
 
En läkare sa just det att han hade jobbat i 30 år och den stora skillnaden nu är att man kan klara leukemibarn. Så glad för forskningen! 
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Hur blir dagen”

  1. Verkligen skönt att det finns prover och behandlingar! Skönt att fått den där sista sprutan. Bocka bort!
    Hoppas att ni får en fantastisk dag! Kram

  2. Jag tycker så mycket om att följa er!Tack för att Du skriver!Vi har en familjemedlem som jag också bara vill ska bli frisk!!Det enda som betyder något!Tack också för de "vackra saker" som Du bidrar med foton på!!Jag är i den åldern att jag inte behöver(eller vill) skaffa nytt,men det är alltid roligt att titta……..Kram från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *