Bikini

 
Har hunnit min bokföring idag, månaden är inte slut ännu men jag gillar att ha koll så nu är hälften gjord. Jag har måndsredovisning hos revisorn och det är skönt, då kommer man aldrig efter. Jag buntar bara fakturor och fixar kvitton och resten tar jag hjälp med.
 
Sedan måste jag visa min bikini som jag fått hem, den är så snygg. Lite för dyr, men jag ska använda den länge och jag har sagt till mannen att jag kan få den som en födelsedagspresent. Provade med medium i både bh och trosor och de satt perfekt. Så svårt med bikini tycker jag och helst handla på nätet.Den här satt bra till mina bröst, jag vill ha något som inte bara är som en liten triangel 🙂  I februari åker vi på spa och firar min födelsedag, det ska bli så härligt! 
 
Så lite klädinspiration på kvällskvisten. Nu ska jag fortsätta rensa mailen, gör det nästan varje dag för då känns det bra. Ha det bra !
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Bikini”

  1. Hej!
    Otroligt snygg bikini du hittat! Har någon fråga till dig gällande det! Jag har gått ner 20 kg och har lös, hängande hud på magen (långt ner). Fick mycket striae (ränder) på magen första graviditeten trots att jag knappt gick upp något (gick först ned 8 kg pga illamående, sen upp dessa och två kg till, så tot 2 kg egentligen). Men striae är väl hormonellt också vad jag förstår. Vad jag läst innebär striae att huden förlorar sin elasticitet. Så jag fick slapp, lös, hängande hud efter graviditeten och det har ju inte blivit bättre efter mer viktuppgång och nu viktnedgång på 20 kg. Så till min fråga. Hur har det varit för dig med huden på magen efter viktnedgång? Hur är det med denna bikinibyxa, är den högre (rymmer lite extra hud?) eller slutar bikinikanten långt ner? Har lite hängande byst så jag brukar använda bygel bh och ibland pusch up bh. Hur fungerar denna bikini bh:n för lite hängande byst tror du? Hoppas du inte tar illa upp för att jag frågar om intima saker. Du behöver inte svara dig själv personligen om du inte vill, i såfall bara mer generellt om denna bikini och vad du tror om mitt problem. Kram och tusen tack för en underbar blogg!

  2. Hej Lotta! Vad gulligt av dig att svara! Tack för ditt svar! Jag tränar också flitigt nu sedan maj -15. Tränar 2-3 gånger/vecka, kettlebells, styrka, kondition etc. Varje gång med magövningar. Men det borde jag kanske börja med dagligen? Så klart har detta gett en del av min viktminskning (gick ner en del innan) och framför allt har kroppen dragit ihop sig, blivigt tightare utom på magen 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *