Blått och vitt sovrum

 
 
En bukett blommor fick följa med hem från stan idag och så bäddat rent med mina favoritlakan. 
 
 
 
Just nu är det lite still på inredningsfronten, jag sparar till soffor och soffbord. Funderar på om jag ska tapetsera en vägg i hallen och vardagsrummet. Sedan är det ju så att man behöver ju inte hela tiden sträva efter att göra om, man kan ju också bara få känna att man är nöjd. Det är bra som det är. 
 
 
Lakan Af swedala
 
 
 
Sänggavel Kungsmöbler , matta här , tapet Ralph  Lauren, sängbord här
 
Nu ska jag ut och gå en promenad med min bästa vän.
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Blått och vitt sovrum”

  1. Så härligt med en bukett blommor. Visst känns det bra när det är renbäddat. Önskar man hade tid & ork att göra det varje vecka. Jag har turen att ha en balkong på övervåningen i anslutning till tvättstugan så när det ska tömmas i sängarna kan man göra det där så slipper man damma på inomhus. Jag ska nu ta en promenad med maken i vårt vackra vinterland. Här har det vräkt ner pudersnö i dagarna två. Kram till dig.

  2. Du har så himla rätt Lotta! Att man kan känna att det är bra som det är! För jag tycker det är en av bloggeriets tråkigheter, att det blir sånt fokus på nytt, nytt och att så många tröttnar så lätt. Istället för att glädjas över det man har och se det på olika vis, olika ljus och göra de små förändringarna. Heja dig som tar upp detta!
    Nu behöver det ju inte ta sååå länge som för oss att göra om ett sovrum, 20 år sedan var det. Haha! Men nu är det total makeover som gäller. Jag har ju hittat ett ställe som kan specialgöra sänggavel efter våra tokiga mått, men är verkligen inne på beige gavel istället för mörkgrå efter att ha sett din. kram Milla

    1. Visst blir man lite trött på allt som bara ska bytas ut, jag försöker tänka mig för men sedan gillar jag också att byta ibland. Hoppas du hittar en fin gavel. Kram Lotta

  3. så himla fint! Jag har ditt sovrum som inspirationsbild till mitt eget sovrum! De jag funderar på är måtten på mattan under sängen? Är den så stor som 2*3 meter eller mindre? Skulle vilja få till det likadant:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *