Bara gör det

 
 
 
Min kära svärmor ställde upp en crosstrainer i vår gamla skola för många år sedan, det var då innan jag rörde på mig för hon hade skaffat en ny.  Då tyckte jag att de där träningsgrejerna mest bara var i vägen. Nu tycker jag de är toppen. Den är enkel men den är toppen. Idag stod jag på den i 30 min med glad musik i öronen. 
 
Jag vet att om jag tränar så blir jag mycket gladare och trevligare, men det är så trögt att komma ut ibland. Mitt motto är ”bara gör det” tänk inte. Nu är andra träningsrundan gjord för denna veckan. Minst en promenad, springa en gång (idag blev det crosstrainer i 30 min) och så x-fit i byn sedan är jag nöjd. Kör även sit-ups varje dag. Min granne har inspirerat mig, hon gör 50 om dagen och jag gör 30. Klarar 50 men då är jag heldöd 🙂
 
 
Det är roligt att ha lite att göra nu när jag är hemma så mycket. Socialt är det roligt att träffa vänner och ut och gå och gå på x-fit nu när jag mår bra och Elin är bättre. Håller jag mig i form så mår hjärnan bättre. Det blir en bra spiral.
 
Ikväll har vi bokat något roligt…tjohoo …som jag ser fram emot, men det berättar jag mer om imorgon.
 
Ha en fin, fin kväll. Här är frysen tom och vi ska handla imorgon så ikväll plockar vi ihop lite allt möjligt.  
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bara gör det”

  1. Måste bara tipsa omm att prova o göra yoga efter pass på youtube. "Yoga with Adriene" heter en fantastisk kanal.

    Är nyfrälst dag 4 av 30 men de ger styrka o lugn o smidighet. Samtidigt som man kan lägga det på vilken nivå som passar en själv. Passen är oftast runt en halvtimme (något är 50 minuter)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *