Tänk att vi får ha det så bra

 
(Alla bilder från min lilla bloggkamera idag)
 
Det är snart 9 månader sedan hon satt i den här soffan och fikade med mamma på stan. Känns nästan som igår, men vi har klarat så mycket sedan dess. Elin och jag hade mått så dåligt första gången vi besökte stan efter hon fått veta att hon hade cancer så vi var tvungna att åka in igen för att öva. Första gången satt vi på en bänk på stan och grät, fy så hemskt det var. Andra gången kändes det bättre och vi satt i den här soffan som vi sitter i nu.
 
När Elin tänker på det så säger hon. ”Konstigt att jag mådde så dåligt då, då såg jag ju frisk ut. Jag borde ju må sämre nu, men nu mår jag bra”. Älskade unge vad du gått igenom mycket. Att få sitta där på stan med dig i samma soffa och du mår bra betyder allt för mig. Du finns här, kvar. 
 
 
Min vän Louise på Ellens salong har bjudit Elin på en behandling, så himla gulligt av henne. Så vi tar lunch först , en kort tur  på stan och sedan får Elin lägga sig och får färga sina små bryn. Hon har inte så mycket bryn, men lite är det och så kommer hon tappa lite efter nästa veckans högdos, men ändå. Att få ligga där och njuta är tillräckligt. Så lite krämer och bara känna att man ha det bra. Hon har fått lyxa mycket denna veckan, men man kan aldrig ha det för bra tänker jag när man vet att man ska få cytostatika på måndag, spruta i ryggen på tisdag och sövas ner och gå kissa flera gånger i timmen i flera i dygn med dropp, då kan man gott få njuta om man kan. 
 
 
Fina Ellens salong, så snyggt inrett där , du hittar butiken här 
 
 
 
 
 
Sedan efter allt det mysiga åker vi hem, vi sjunger i bilen. Jag ställer upp mina fina doftljus jag också fått för mitt presentkort jag fick för två år sedan när jag fyllde 40 år. Jag valde ljus, ingen behandling denna gång. 
 
 
 
Sedan tänder jag brasan och ljusen och häller upp ett glas vin. Elin går till sin bästa vän och killarna är på fotboll. Så känner jag hur jag ler med hela kroppen och känner lycka. Tänk att vi får ha det så bra! Tack min lyckliga stjärna för det. Vi är så redo för sjukhuset , men först ska vi mysa en helg hemma med middag hos våra grannar. Nästa vecka har Philip lov och Kalle har vab hela veckan. Vi delar på dagarna på sjukhuset. Kalle kör alltid först, han vill packa och ha koll, sedan kommer den slarviga och tokiga mamman på onsdag morgon:) 
 
Men först helg hemma, underbara liv! Nu ska jag sätta på lite jazzmusik och fixa middag och fortsätta dricka mitt vin. Trevlig helg alla fina, imorgon ska ni få se lite nytt på Elins rum och walk in closet.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Tänk att vi får ha det så bra”

  1. Åh Lotta, vilken jävla resa ni tvingats genom. Så starka och tigha ni blivit genom denna resan. Och Elin, vilken fighter. 💗
    Stor kram till er alla!

  2. Så mycket kärlek, värme och klokhet i ett enda inlägg! Ni finns i mina tankar och jag är med, hejar och ber för er i varje inlägg du gör.
    Beundran och värme till våra medmänniskor helt enkelt.

  3. Trevlig helg!! Jag har mitt underbara lilla barnbarn Otto denna helgen, det är verkligen livets efterrätt, som alla säger!! KRAM på er o ha det så bra 🙂 😉

  4. Tänk så mycket glädje, och så mycket kärlek du förmedlar, trots allt som Er fina familj går igenom. Beundrar dig jättemycket. Hoppas verkligen att allt slutar lyckligt och att fina lilla Elin blir helt frisk. Kram Inger

  5. Så fin blogg Lotta, det är fantastiskt att läsa om er positivitet! Man får inspiration till att vända negativt till positivt och se vad som är viktigast i livet. 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *